Toiminta

Pelileirit

Ehdottomasti suosituin toimintamme yhdistyksemme jäsenien keskuudessa ovat pelileirit. Sinun ei tarvitse olla kuitenkaan jäsen osallistuaksesi. Pelileirit järjestämme lähes poikkeuksetta Otalammen työväentalolla. Kokoonnumme viikonlopun ajaksi pelaamaan kaikenlaisia pelejä. Suosituimpia ovat lauta- ja roolipelit. Viikonloppu tarjoaa hyvän mahdollisuuden pelata suurempia pelejä joille ei oikein yksi ilta meinaa riittää. Kuten eeppiset 10000 pisteen Warhammer- pelit tai vaikka koko viikonlopun mittainen Mordheim- kampanja.
Pelileireille voit tulla pelaamaan ihan vain muutaman pelin tai voit viettää koko viikonlopun. Paikalla saa yöpyä omilla nukkumavälineillä. Ilmapatja ja makuupussi ovat suosittu valinta.


Leireillä keräämme osallistumismaksun jolla katetaan tilavuokra. Summa koko viikonlopulta on maksimissaan 15 e. Tarkempi hinnoittelu ilmoitetaan aina erikseen tapahtumakohtaisesti. Ensimmäistä kertaa osallistuvat tai yhdistyksen toimintaan tutustavat livahtavat usein(ie. aina) kolehdinkerääjän tutkan alta.

Jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki jotka käyvät pelaamassa, joko peli-illoissa tai leireillä. Jäsenmaksu on hurjat viisi euroa vuodessa. Jäsenmaksua ei tarvitse suorittaa ensimmäisenä vuotena laisinkaan.

Facebook-ryhmä

Jäsenet pelaavat paljon vapaa-ajallaan, joten peliseuraa voi huudella tapahtumien ja peli-iltojen ulkopuolellakin. Facebook-ryhmä on avoin ja sen jäseneksi lähtökohtaisesti hyväksytään kaikki.

Discord-ryhmä

Yhdistyksellä on myös Discord ryhmä missä pelataan tietokone- ja roolipelejä etänä. Lisätietoja saa Facebook-ryhmän kautta.