Alaikäisen vanhemmille

Kaksi kuuta on vihtiläinen yhdistys rooli- ja lautapelaamisesta kiinnostuneille. Toivotamme tervetulleiksi kaiken ikäiset pelaajat, jäsenistö muodostuu tällä hetkellä pääosin nuorista aikuisista, mutta mukana on ihmisiä vauvasta vaariin.

Järjestämme peli-iltoja ja leirejä, joissa pelaamme erilaisia rooli-, miniatyyri sekä lautapelejä ja vietämme rennosti aikaa yhdessä. Yhdistyksellä on runsaasti pelejä, mutta toki ihmiset saavat halutessaan tuoda myös omia pelejään, kuitenkin omalla vastuulla. Pelileirit järjestetään useimmiten Otalammen työväentalolla. Kaikissa tapahtumissa on paikalla täysi-ikäisiä järjestäjiä.

Kaikki järjestämämme tapahtumat ovat alkoholittomia. Tapahtumissa on erilliset tupakoinnille varatut alueet, joille alaikäisiltä on pääsy kielletty.

Alaikäiset lapset ovat aina huoltajiensa vastuulla.

Alle 13-vuotiaat saavat osallistua yli yön kestäviin tapahtumiin ainoastaan tutun täysi-ikäisen henkilön seurassa. Mikäli tämä henkilö on muu kuin lapsen huoltaja, täytyy hänellä olla mukanaan huoltajien täyttämä lupalappu, jonka voit myös ladata sivun alareunasta.
13-18-vuotiaat nuoret saavat osallistua yliyön kestäviin tapahtumiin yksin, mutta heillä tulee olla mukanaan huoltajan täyttämä ja allekirjoittama lupalappu.

Jokainen tapahtumaan osallistuva on itse vastuussa henkilöille tai omaisuudelle aiheuttamastaan vahingosta. Osallistujat eivät tapahtumissa ole vakuutettuja yhdistyksen puolesta, eikä Kaksi Kuuta ry ota vastuuta mahdollisista henkilöihin tai omaisuuteen kohdistuvasta vahingosta.